Društvo

NOVO dečije igralište u Niškoj tvrđavi (FOTO)

Mališani Niša imaće priliku da se igraju na još jednom igralištu u centru Grada. Posredstvom Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj i projekte realizovana je donacija Coca-Cola sistema u Srbiji, vredna 3,8 miliona dinara.

 

“Reč je o donaciji za takozvani Eko park u Niškoj tvrđavi, smešten neposredno iznad Letnje pozornice. Mobilijar za igru dece, koju je obezbedila ova kompanija, ima sve potrebne ateste i sertifikate o bezbednosti za korišćenje na javnim površinama u skladu sa standardima EU”, ističu u KLERP-u.

Postavljanjem još jednog dečjeg mobilijara u Niškoj tvrđavi, upotpunjen je sadržaj za njene najmlađe posetioce koji će moći da uživaju u bezbrižnoj igri u ovom prelepom niškom parku.

Grad Niš, Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj i projekte, zahvaljuje kompaniji na još jednoj vrednoj donaciji i spremnosti da, kao i uvek, pokaže visok stepen društvene odgovornosti i brige za najmlađe.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com