Politika

NOVICA TONČEV: SPS 30 godina stoji postojano

SPS je partija koja stoji postojano već 30 godina, sigurna u svoje izbore i spremna da preuzme političku odgovornost bez obzira da li se delovanje definiše kroz vlast ili opoziciju. Mi Socijalisti znamo da kada je teško zapnemo duplo jače, a kada drugi misle da ne možemo, mi uradimo duplo više i duplo bolje. Naša tradicija nas definiše kao radne ljude, a nasleđeno iskustvo čini spremnim na sve okolnosti i promene koje moderno vreme nosi sa sobom, naveo je u saopštenju potpredsednik Socijalista Novica Tončev.

“Najveće bogatsvo naše partije jeste generacijska pripadnost socijalističkoj ideji. Otac, sin i unuk povezani svojim prezimenom i povezani svojom partijom. Zadovoljan sam jer je mnogo mladih ljudi danas motivisano da se pridruži SPS-u u stvaranju bolje Srbije, zemlje socijalne pravde, jednakosti i mogućnosti da se uči i naučeno koristi za lep i dobar život. Verujem u nove generacije koje dolaze i koje su pametne da greške prošlosti pretvore u prednosti budućnosti”, naglasio je Tončev.

Snaga naše partije je snaga svakog zadovoljnog pojedinca koji odgovorno i efikasno radi svoj posao. Zato je potrebno da stalno ulažemo u prijateljske i partijske odnose koji mogu da traju samo ako smo svi podjednako motivisani da interese partije stavimo ispred svojih ličnih i ako smo svi svesni činjenice da smo na zajedničkom zadatku i da imamo isti cilj, a to je bolja i stabilnija budućnost, bolja i stabilnija Srbija, zaključio je.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com