Promo

Novi triler Gijoma Musoa ugledao svetlost dana: Ekskluzivna prodaja na sajtu Vulkan izdavaštva

Objavljivanje novog bestselera maestralnog Gijoma Musoa proslavljamo specijalnom ponudom na sajtu Vulkan izdavaštva. Ljubitelji nezaboravnih romana najčitanijeg romanopisca u Francuskoj, koji uživa ogroman uspeh i širom sveta, kupovinom novog trilera Anželik na redovnom popustu od 15% na sajtu vulkani.rs ostvaruju i popust od 40% prilikom kupovine drugog romana francuskog majstora napetosti u izdanju Vulkan izdavaštva. Za sve koji s nestrpljenjem iščekuju da urone u ovaj briljantni triler, ekskluzivna prodaja trajaće do 21. maja.

U svom novom trileru, Muso istražuje složenost ljudskih bića, razapetih između sumnji i snova, rana iz prošlosti i skrivenih ambicija, pletući svoju narativnu mrežu oko tema frustracije, zavisti i ogorčenosti, veoma prisutnih u današnjem društvu, i osećaja s kojim egzistiramo da naš život nije onakav kakav zaslužujemo. Anželik će vas zarobiti u lavirintu emocija u kojem sve ono što je na jednoj stranici izvesno, već na drugoj nije.

Podsećajući nas da „čak i anđeli imaju svoje demone“, Musoov cilj je da nas suoči sa nama samima. Njegovi likovi su naša ogledala jer postavljaju mnoga egzistencijalna pitanja. Zaplet koji nas uranja u vrtoglavu istragu, formula je koja je zagarantovala uspeh romanopisca ovenčanog titulom francuskog majstora neizvesnosti. Tokom čitave potrage za istinom, u kojoj se prepliću laži i tajne, Muso će suptilno sejati tragove i svako novo otkriće će poljuljati našu sigurnost.

Triler Anželik potražite na sajtu vulkani.rs ostvarite popust od 40% na drugu odabranu knjigu Gijoma Musoa.

Ne propustite izvanrednu priliku da dopunite svoju biblioteku fantastičnim romanima najčitanijeg francuskog pisca.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com