Promo

NOVI PASSAT: Bolji kvalitet života uz veću udobnost – Bros Auto

Spadate li u grupu vrlo zaposlenih ljudi, koji su često na poslovnom putu ili privatno upravljaju svakodnevnim porodičnim životom? U tom slučaju je pouzdano vozilo vrlo važno za Vas. Novi Passat je međutim mnogo više od toga: njegov posao (zadatak) je da olakša Vaš posao. Zahvaljujući intuitivnim funkcijama, svaka vožnja postaje iskustvo na visokom nivou udobnosti, kažu u niškom Bros Autu.

ELEGANCIJA I DINAMIKA

Novi Passat spaja doslednu funkcionalnost i sportsku liniju i daje stilski elegantan izgled. Svojom siluetom i naglašenim linijama odgovaraju visokim standardima. Upečatljiva rešetka hladnjaka i svetlosni potpisi prednjih svetala odmah će privući Vaš pogled.

Foto: https://www.volkswagen.rs/

Radujte se izražajnom izgledu i visokom kvalitetu izrade. Prednji i zadnji branici, LED-farovi odn. opcionalno LED-Matrix-farovi kao i novooblikovana LED- stop svetla uveriće Vas u novi dizajn.

Program točkova je takođe stvarno dobar: Pored serijskih točkova, između ostalog možete da birate između aluminijumskih felni od 17 cola  “Sebring” u High Gloss Steel Dark (tamni čelik visokog sjaja), aluminijumskih felni od18-cola”Liverpool” u Adamantium Dark ili “Bonneville” u crnom kao i aluminijumskih felni od 19 cola “Pretoria” u mat tamnom grafitu (Dark Graphite).

KONCEPCIJA PROSTORA JE RAFINIRANA

Uđite i osetite na trenutak atmosferu, koja se više dovodi u vezu s višom klasom. U novom Passatu možete uživati u osećaju slobode prostora: pomoću horizontalnih ukrasa (dekora) na instrument tabli i vezom sa vratima vizuelno se povećava unutrašnji prostor, i na taj način ga čini veličanstvenijim i prostranijim. Visokokvalitetni materijali i kreativna jasnoća, koje karakterišu vrhunski karakter enterijera, zadiviće Vas isto toliko kao i ogroman prostor za noge.

Srednja konzola sa velikom policom za odlaganje, elegantna kontrolna tabla i visokokvalitetni dekori dovode u harmoniju stilsku eleganciju i funkcionalnu urednost.

Foto: https://www.volkswagen.rs/

Sedite u svoj Passat i nećete više poželeti da izađete iz njega. Sedišta sa individualno podesivim naslonima za glavu ispunjavaju zateve za estetikom i komforom.

AMBIJENTALNA RASVETA 

Tako sija unutrašnji prostor: opcionalnom ambijentalnom rasvetom stvarate individualno osvetljenje u enterijeru. U dve verzije od 10 do 30 boja stvarate pravu atmosferu za skoro svako raspoloženje – bilo da je reč o zatamnjenom ili blistavom svetlu. Regulišite iluminacionu dekorativnu lajsnu vrlo jednostavno preko displeja Vašeg radija ili navigacionog uređaja.

KOMFOR – Passat ostavlja snažan utisak na mnogo načina, sa udobnim funkcijama koje će učiniti da se osećate dobro kako na dugim tako i na kratkim relacijama.

Foto:https://www.volkswagen.rs/

PRTLJAŽNIK OTVORITE LAGANIM POKRETON NOGE
E
asy Open

Sa funkcijom “Easy Open” opušteno putovanje počinje i pre nego što krenete. Ako na primer želite da smestite težak prtljag u prtljažnik, ne morate ga spuštati, da bi ste potražili ključ – dovoljan je jedan mali pokret nogom ispod zadnjeg dela vozila, i već će se otvoriti električna vrata prtljažnika. I zahvaljujući električnom zatvaranju on će se na pritisak dugmeta zatvoriti, dok se udaljavate od vozila.

VISOKO REZOLUCIJA I INTERAKTIVNO
Digitalni kokpit

Opcionalni digitalni kokpit na posebno pregledan način će Vam prikazati važne informacije u visokoj rezoluciji na displeju veličine 26 cm (10,25 cola). Pored velike gustine piksela, intenzivnijih boja i dobre osvetljenosti, kao i većeg kontrasta, on nudi mogućnost da izaberete različite prikaze. Po Vašem izboru će Vam biti prikazani dodatni podaci, uz klasične sadržaje kao što su brojač obrtaja, brzinomer i brojač kilometara.

Foto: https://www.volkswagen.rs/

Na multifunkcionalnom upravljaču i preko Infotainment sistema možete izabrati, koje informacije želite da vidite: po potrebi, na primer, mogu biti prikazani detaljni podaci o vožnji, navigaciona karta na celom displeju ili optički prikaz Vaših sistema za asistenciju u vožnji. Na celoj površini ekrana mogu biti prikazane i informacije o nazivu pesme koja se upravo pušta preko Vašeg MP3 plejera, ili ime kontakta, sa kojim upravo razgovarate. Ili možete da izaberete kombinaciju npr. navigacione karte i medijskog prikaza.

Preko Infotainment sistema možete da konfigurišete do tri prikaza, da ih memorišete i da vršite njihov izbor pritiskom tastera na multifunkcionalnom upravljaču. Dodatno Vam je na raspolaganju i klasični profil. Ovde se na uobičajeni način prikazuje multifunkcionalni prikaz između brzine i broja obrtaja motora.

Foto: volkswagen.rs

IQ.DRIVE kod Volkswagena stoji za sve inteligentne sisteme asistencije za upravljanje vozilom. Za sve one koji već danas postoje kod nas, one koje razvijamo za sutra, i one koje istražujemo za budućnost. Ali IQ.DRIVE istovremeno stoji i za inovativne ideje sa jasnim fokusom: Vaš komfor i Vaša sigurnost.

STRIMING MEDIJA PREKO INTERNETA

U Vašem novom Passatu Vi i Vaši putnici imaćete dobre zabavne sadržaje i bićete dobro umreženi. Uživajte u izvanrednom zvuku, intuitivnoj navigaciji i komforu sistema glasovne asistencije, koja sluša Vaše komande.

Razgovarajte sa sistemom za glasovne komande, a da pri tom ne morate skretati pogled sa puta. Bilo da putem glasovnih komandi birate Vašu omiljenu muziku ili planirate rutu putovanja – sistem za glasovne komande, uvek će Vam biti pri ruci.

Dok ste na putu, ne morate se odreći svojih omiljenih sadržaja: preko Infotainment sistema Vašeg Passata na raspolaganju su Vam izabrane striming usluge, kao npr. Apple Music.

U Passatu ste online. Na način na koji ste navikli u svakodnevnom životu – uvek i svuda, sa prijateljima, porodicom i poslovnim partnerima. Ugrađena eSIM kartica pruža vam direktan pristup mobilnim uslugama i uslugama We Connect. Zato ostanite up-to-date i dobro zabavljeni na putu.

WE CONNECT PLUS
Mobilnost – iznova

Ponekad su male stvari mnogo jednostavnije. Volkswagen aplikacije za automobile mogu se preuzeti direktno u vaš infotainment sistem. U kombinaciji sa We Connect i We Connect Plus1, ovaj sistem čini vaš svakodnevni život sa Passatom veoma udobnim. Sa aplikacijama kao što su Park i Mi iskustvom i uslugom, vaš život će biti mirniji i jednostavniji. Želite da probate?

BROS AUTO
Dimitrija Tucovića 185
018 4566 800
FACEBOOK

 

Posetite nas u našem salonu

BROS AUTO

 

[iframe src=”https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m18!1m12!1m3!1d6904.2165803411335!2d21.838505673282274!3d43.31707522557205!2m3!1f0!2f0!3f0!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x4755b76290a6c077%3A0xe3cb6e673dba6944!2sBROS+AUTO+doo!5e0!3m2!1sen!2srs!4v1557392264663!5m2!1sen!2srs” width=”600″ height=”450″ frameborder=”0″ style=”border:0″ allowfullscreen]

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com