Hronika

Novi park u Nišu meta vandala. Takmiče se ko će više da polomi… (VIDEO)

Nišlije su posle 30 godina dobile novi park u gradu, a samo dan nakon što je svečano otvoren, našao se na meti vandala. Srećom, dečiji mobilijar uspeo je da izdrži napade besa mladića starih oko petnaest godina, koji su se svojski trudili da ga unište.

Prema najavama nadležnih, ovaj park je imao i čuvare. Oni su bili dužni da ga čuvaju od 10 ujutru do 18 časova. Ipak, nakon ovog događaja odluka je promenjena i čuvari će boraviti i noću u ovom parku.

Čuvari parkova su u obavezi da park pregledaju i na kraju radnog vremena napišu nedostatke koje su uočili, kako bi kvarovi bili u najkraćem roku sanirani.

„Mi imamo obavezu da upozoravamo one koji se neprimereno ponašaju u parku da budu pristojni. Kada posetioci budu bahati pozvaćemo Komunalnu policiju koja dalje ima obavezu da ih sankcioniše. Nadam se da će svest građana biti na visokom nivou“, rekao je Dragan Mustafić, čuvar parka i radnik JKP „Mediana“.

Da, oni će upozoravati, a mi se pitamo zašto? Ni gardonačelnica na svojoj facebook strani nije znala kako da nazove ovaj vandalski čin. Svi smo ostali bez teksta, a ovi mladići nadamo se da će pronaći pravi put, pošto su sada u ponašanju mnogo zalutali.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

4 Komentara

  1. Nista mi nije jasno. Ovi klinci imaju 15 god mozda ili bar tako izgledaju. Ako je ovo snimao neki njihov drug ili neko ko je mozda njihovih godina ili mladji, razumem da nije odreagovao. U suprotnom mi je presmesno da nije prisao i rasterao ih ko god da je bio. Stvarno ne bi bilo rizikovanje zivota, sto nikom ne preporucujem, da intervenises u ovom slucaju kad njih trojica imaju circa 100 kg.

  2. Ne bi me cudilo ni da im je receno da ovo rade i da se veoma zgodno snimi kako bi imali opravdanje za jos koje radno mesto i to mozda prekovremeno. Izmedju teorije zavere i manipulacije je tanka linija.

  3. Stvarno jako težak zločin protiv parka…Pa zašto osoba koja je bila toliko “hrabra” da snima nije mogla da rastera dečurliju. Pogledajte ozbiljne stvari,ljudi tuku jedne druge za Ng,dešavaju se ubistva,silovanja, itd…Ali zato svuda na meti medija ovaj uobraženi park kako ga klinci šutiraju…Malo skretanje pažnje sa bitnijih stvari zar ne?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com