Promo

NOVI NISSAN QASHQAI prosto pleni! Sve o njemu na SajamAutomobila.com (VIDEO)

Nikom Cars doo koji uspešno posluje već tri decenije u prodajno-servisnom centru u Kragujevcu u ponudi ima modele brenda Nissan. Upravo ova uspešna kompanija redovan je učesnik niškog Sajma automobila. Kako je i ove godine smotra najnovijih modela u virtuelnom obliku i Nikom Cars ima svoje zapaženo mesto.

Pored prodaje novih Nissan-ovih modela Nikom Cars nudi i podršku u održavanju, popravci vozila i prodaji rezervnih delova i uvek možete da se obratite za pomoć njihovom stručnom timu.

Iako je i dalje aktuelna pandemija, interesovanje za nove modele ne jenjava.

„Generalno smo zadovoljni prodajom vozila u prvoj polovini godine, dok smo se u drugoj polovini godine susreli sa redukovanim snabdevanjem vozilima zbog globalnog problema u auto-industriji izazvanog nestašicom poluprovodnika i čipova, što je bio uzrok za nešto slabiju prodaju“, navode u Nikom Cars-u.

Ipak noviteti nisu izostali, te sa ponosom predstavljaju novi model Nissan Qashqai.

„Ove godine je predstavljen i lansiran najnoviji model Nissan Qashqai-a. Radi se o znatno poboljšanom i unapređenom vozilu u odnosu na prethodnu verziju koja se uspešno prodavala punih sedam godina. Novi dizajn, bezbednosni sistemi i kvalitet ugrađenih materijala su sada na mnogo višem nivou. Očekujemo da ćemo sa novim modelom Qashqai-a uspeti da zadržimo primat u prodaji vozila u segmentu C-Crossover-a“, ističu u Nikom Cars-u.

Trenutno je u ponudi više varijanti jako povoljnih subvencionisanih finansiranja za fizička i pravna lica (kredit i lizing), sa nižim kamatnim stopama u odnosu na redovnu ponudu na tržištu banaka.

“Svaki klijent koji se odluči da nabavi vozilo uz pomoć nekog od navedenih finansiranja na poklon dobija produženu garanciju do ukupno 5 godina ili 160.000Km (osnovna garancija je 3 godine ili 100.000Km)”.

NV: Datum isporuke novog vozila se dosta prolongira kod mnogih distributera, da li je to slučaj i kod vas?

“Nažalost, i mi se susrećemo sa istom situacijom. Ono što je najbitnije je to da klijentima nudimo samo vozila za koja smo sigurni da će biti proizvedena, odnosno ne ulazimo u neizvesne aranžmane u kojima ne možemo da garantujemo isporuku novog vozila”, tvrde u Nikom Cars-u

Kao i mnogi drugi distributeri i u Nikom Cars-u se nadaju stabilizaciji proizvodnje vozila kako bi prodavci mogli da prihvataju porudžbine od strane kupaca.

“U narednoj godini nas očekuje i lansiranje najnovijeg modela Nissan X-Trail, čime bismo zaokružili kompletnu ponudu vozila iz Crossover i SUV segmenta, što znači da bismo ponovo imali u prodaji sva 3 naša najtraženija modela, Nissan Juke, Nissan Qashqai i Nissan X-Trail”, završavaju u Nikom Cars-u uz poziv da pogledate njihovu prezentaciju na SajamAutomobila.com.

NISSAN na SajamAutomobila.com

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com