Promo

Novi naslovi za nova saznanja – Predlozi za čitanje

www.Traganja.org

I ove nedelje stižu kao preporuka za čitanje novi naslovi knjiga koje možete da pronađete na sajtu Traganja.org gde se i nalazi više informacija o ovim naslovima.

Ove knjige bave se temama iz različitih oblasti kao što su: zdravlje, brak i porodica, psihologija, evolucija ili stvaranje i duhovnost.

SUTRA POČINJE DANAS

Knjiga „Sutra počinje danas“ stekla je najširi čitalački krug u brojnim zemljama širom sveta. Pisac odgovara na pitanja kako ostvariti sve mogućnosti u raznim sferama života. Ako se trudimo da sada živimo najboljim životom i sada budemo ljudi dobre volje, onda nije potrebno da brinemo o tome da li ćemo biti takvi i u budućnosti. Izaberite sada samo ono što je najbolje!

NAUČNA CENZURISANA OTKRIĆA
Autor: Prof. Dr. Tomislav Terzin

Zašto su danas brojna naučna saznanja sakrivena od očiju javnosti? Zašto se od nas kriju podaci, činjenice, informacije koje imaju direktan upliv u postojeći sistem vrednosti?

NEKA VAM IZBORI BUDU VIŠE OD OBIČNE SLUČAJNOSTI

Kao neuronaučnik, mnogo godina sam iz prve ruke istraživao čuda ljudskog uma. Naš mozak je zaista neverovatan po svom fiziološkom sastavu, elastičnosti i sposobnosti da analizira, upoređuje i filtrira ogromnu količinu informacija koja u njega svakog dana stiže od svih naših pet čula.

Nove naslove sa Traganja.org možete propratiti i na zvaničnim stranicama društvenih mreža.

FACEBOOK + INSTAGRAM

Pored knjiga na sajtu Traganja.org i njihovom Youtube kanalu možete da pogledate i mnoštvo video klipova, emisija i predavanja koja vam mogu pomoći da bolje razumete neke pojave u životu i stvarnost sagledate iz nekog drugog ugla.Prvih deset čitalaca koji pozovu na broj 060/80 – 80 – 119 dobijaju knjigu na poklon.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pročitaj i :
Close
Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com