Sport

Novi napadač na Čairu: Marko Mitrović za jači Radnički

Fudbalski klub Radnički od danas je jači za još jednog fudbalera. Napad Nišlija pojačao je Marko Mitrović, nekadašnji omladinac Čelzija, Malmea, Olimpika…

Talentovani napadač stigao je u Radnički bez obeštećenja, a ugovor je potpisan na dve godine.

Mitrović (26) je poreklom Nišlija, rođen je u Malmeu i prošao je sve mlađe selekcije Švedske. Igrajući na selekcije ove zemlje do 17 i 19 godina postigao je 11 golova.

U karijeri je nastupao za omladinske timove Olimpika, Malmea i Čelsija. Seniorsku karijeru počeo je u Breši, a potom je igrao za Ajndhoven, Randers i Sonderjisk.

Foto: Niške Vesti

Mnogo sam srećan što sam ovde. Radnički je klub sa velikim ambicijama, to je bio dodatni motiv da dođem ovde. Razgovarao sam sa ljudima u klubu, uverili su me da klub ima visoke ambicije u Superligi i Kupu Srbije. Sviđa mi se grad, stadion, saigrači su me dobro prihvatili. Od prvog dana sve je zaista lepo, uvideo sam da su igrači kao porodica, a takođe, filozofija koju gaji trener Nenad Lalatović mi u potpunopsti odgovara” obratio se Mitrović na sprskom jeziku predstavnicima medija na današnjem predstavljanju.

Prvu priliku da debituje u dresu Radničkog, Mitrović će imati u subotu od 20 sati, kada niški tim dočekuje Napredak u sklopu šestog kola Superlige Srbije.

Foto: A.Ilić

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com