Promo

Novi modeli GOLF 8 i AUDI A3 na promociji u Delta Planetu – BROS AUTO (FOTO)

Novi modeli GOLF 8 i AUDI A3 izloženi su u Delta Planetu i tamo će ostati do 17. juna, tako će Nišlije imati priliku da detaljno razgledaju ove modele ali i da se podrobnije informišu o performansama ovih novih modela, kažu u BROS AUTU.

Novi Golf nova generacija komfornih, inteligentnih, povezanih vozila. Golf  postavlja nove standarde u digitalizaciji na putu. Inteligentni sistemi asistencije čine da svako putovanje bude ugodnije i opuštenije. U kombinaciji sa karakterističnim Golf osećajem.
Foto: BROS AUTO

Audi A3 Moderan dizajn, koji privlači pažnju, uz tehnološke inovacije koje se nalaze u automobilu čine Audi A3 pravim izborom. Zahvaljujući opcionom pogonu na sve točkove quattro, progresivnom upravljaču i opcionom sistemu Audi drive select novi Audi A3 Sportback spreman je za sve rute. Pomoću sistema Audi drive select možete da prilagodite karakter modela A3 Sportback svom načinu vožnje – bez obzira na to da li se radi o komfornom, dinamičnom, automatskom ili potpuno individualnom načinu vožnje. Modus efficiency dodatno doprinosi efikasnijoj potrošnji goriva.

Foto: BROS AUTO

Više o ovim modelima možete da saznate od prodajnih savetnika koji vas čekaju u šoping centru Delta Planet. Ovo svakako jeste prilika da se o ovim novim modelima raspitate iz prve ruke.

Foto: BROS AUTO
BROS AUTO 
Dimitrija Tucovića 185
018 4566 800
FACEBOOK

 

 

 

BROS AUTO

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com