Društvo

Novi mobilijar u Starom parku

Stari park preko puta Gradske kuće polako počinje da dobija konačan izgled, mada se još uvek izvode radovi u jednom njegovom delu. Posle postavljanja sistema za navodnjavanje, radove je izvelo JKP „Mediana“, nastavlja se sa postavljanjem parkovskog mobilijara. Zamenik gradonačelnika Niša Miloš Milošević očekuje da park u svom punom sajaju zasija za petnaestak dana.

 

 

„Većina radova u Starom parku je završena“, kaže Miloš Milošević, pomogćnik gradonačelnika Niša. „Pre nekoliko dana je počelo postavljanje parkovskog mobilijara, novih klupa i kanti za otpad koje postavlja, takođe, JKP „Mediana“. Ostaje još da se postavi rasveta da bi svi radovi bili završeni“.

Prema rečima Miloša Miloševića u Starom parku će biti postavljene svetiljke koje su skinute sa Trga kralja Milana kada su postavljene nove.

Foto: V. P.

„Na samom centralnom trgu smo postavili većinu rasvete i ovih  dana krećemo sa demontažom starih stubova. Oni će posle reparacije biti postavljeni u parku i to je jedina stvar koja još u parku nije završena“, kaže Milošević.

Ključne reči

Povezane vesti

Jedan komnetar

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close