Društvo

Novi mobilijar u Starom parku

Stari park preko puta Gradske kuće polako počinje da dobija konačan izgled, mada se još uvek izvode radovi u jednom njegovom delu. Posle postavljanja sistema za navodnjavanje, radove je izvelo JKP „Mediana“, nastavlja se sa postavljanjem parkovskog mobilijara. Zamenik gradonačelnika Niša Miloš Milošević očekuje da park u svom punom sajaju zasija za petnaestak dana.

 

 

„Većina radova u Starom parku je završena“, kaže Miloš Milošević, pomogćnik gradonačelnika Niša. „Pre nekoliko dana je počelo postavljanje parkovskog mobilijara, novih klupa i kanti za otpad koje postavlja, takođe, JKP „Mediana“. Ostaje još da se postavi rasveta da bi svi radovi bili završeni“.

Prema rečima Miloša Miloševića u Starom parku će biti postavljene svetiljke koje su skinute sa Trga kralja Milana kada su postavljene nove.

Foto: V. P.

„Na samom centralnom trgu smo postavili većinu rasvete i ovih  dana krećemo sa demontažom starih stubova. Oni će posle reparacije biti postavljeni u parku i to je jedina stvar koja još u parku nije završena“, kaže Milošević.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com