Promo

Novi Mercedes-Benz GLC savršen u svakom pogledu (FOTO)

Najnoviji Mercedes-Benz GLC u Nišu čeka svog novog vlasnika

Moderan, sportski luksuz – novi GLC otelotvoruje ovu ideju u svakom svom detalju. To je najdinamičniji model u uspešnoj SUV porodici brenda Mercedes-Benz, koji u Nišu prodaje Kemoimpex Auto.

Čak i na prvi pogled, to je naglašeno njegovim dizajnom sa jedinstvenim proporcijama, dramatičnim površinama, precizno oblikovanim ivicama i jasno raspoređenim, visokokvalitetnim enterijerom. Takođe impresionira svojim voznim performansama i efikasnošću.

Foto: Kemopimpex Auto

Sa novim GLC-om, nastavljamo priču o uspehu za budućnost: od njegovog predstavljanja, 2,6 miliona kupaca odlučilo se za model u ovoj popularnoj SUV seriji. Kao najprodavaniji Mercedes-Benz model u poslednje dve godine, GLC je jedno od najvažnijih vozila u našem portfoliju proizvoda.

Jedan od najvažnijih karakteristika dizajna GLC-a je redizajniran prednji kraj, sa farovima koji se direktno povezuju sa rešetkom hladnjaka kako bi se naglasila širina vozila, i nova rešetka hladnjaka kao deo standardne spoljašnjosti AVANTGARDE, koja sada ima hromirani okvir i sportska lamela u mat sivoj boji sa hromiranim ukrasima. AMG Line ima rešetku hladnjaka sa Mercedes-Benz uzorkom.

Kemoimpex Auto Niš
Vizantijski bulevar bb
Foto: Kemoimpex Auto

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com