Društvo

Novi ljudi na čelu jedinica na jugu Srbije

U kasarni „Mija Stanimirović” u Nišu, prošlog petka, izvršena je primopredaja dužnosti komandanta Mešovite artiljerijske brigade. Dosadašnji komandant, pukovnik Novica Petrović, predao je dužnost komandanta pukovniku Dejanu Novakoviću. Primopredaji dužnosti prisustvovao je komandant Кopnene vojske, general-potpukovnik Milosav Simović.

Ukazom predsednike Republike Srbije, pukovnik Novica Petrović postavljen je za komandanta 4. brigade Кopnene vojske, sa sedištem u Vranju.

Dosadašnji komandant 4. brigade, brigadni general Slobodan Stopa sa ove dužnosti odlazi u penziju.

Svečanosti primopredaje, koja je održana u kasarni „Prvi pešadijski puk knjaza Miloša Velikog” prisustvovao je komandant Кopnene vojske, general-potpukovnik Milosav Simović, koji se zahvalio brigadnom generalu Stopi na dosadašnjem radu i doprinosu u podizanju operativnih sposobnosti brigade, zaželevši mu mirne penzionerske dane.

Novopostavljenom komandantu pukovniku Novici Petroviću zaželeo je da uspešno nastavi tamo gde je stao brigadni general Stopa, uz želju da ga prati komandantska sreća.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com