Društvo

Novi kutak za slikanje u Niškoj Banji (FOTO)

Letnjikovac koji se nalazi u donjem delu centralnog parka u Niškoj Banji novi je kutak za slikanje namenjen svim generacijama.

Foto: J.M.

Za Nišlije, ali i turiste koje traže spas od pravih letnjih dana u Banji, ovo je trenutno najatraktivnija zona za slikanje.

„Imamo novi letnjikovac u donjem delu centralnog parka. Posetioci lepo reaguju, to je trenutno najatraktivnija zona za slikanje i tu imamo veliki broj posetilaca. Niška Banja jeste kraljevska banja, nezvanično ovaj letnjikovac nosi naziv Konstantinov letnjikovac“, kazao je predsednik opštine Dušan Živković i dodao da je novo i ambijentalno osvetljenje, video – nadzor, što obezbeđuje da sve ono uloženo, može i da se sačuva.

Prema njegovim rečima, u periodu od januara do juna ove godine Niška Banja beleži oko 1.850 gostiju, koji su ostvarili preko 8.500 noćenja, što je za 25 procenata više u odnosu na prošlu godinu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

    1. Kič je i poželjan. Mora skupo da izgleda! Verovatno je koštao kao autoput!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com