Politika

Novi gradski većnik Bratislav Vučković

Bivši direktor JKP “Mediane” Bratislav Vučković izabran je na poslednjoj sednici Skupštine grada Niša za novog gradskog većnika, pošto se dosadašnji član Gradskog veća Miloš Milošević zaposlio u JKP “Gradska toplana”.

Vučković će, poput Miloševića, biti zadužen za poslove planiranja i izgradnje.
Gradonačelnik Niša Darko Bulatović rekao je da se radi o “ozbiljnom čoveku, kojeg svi poznaju”.

“Iznosili ste pozitivna mišljenja o njegovom radu. Iz razgovora sa njim, dobio sam uverevanja da želi da bude saradnik gradonačelnika i član Gradskog veća”, rekao je Bulatović.

Protiv izbora Vučkovića za člana Gradskog većnika glasalo je pet odobrnika, a odbornik odborničke grupe “Niš, moj grad” Branislav Jovanović rekao je da nije glasao za Vučkovića jer smatra da je učestvovao u trgovini funkcija.

“Bratislav Vučković do juče nije valjao, nije mu ukazano poverenje za direktora “Mediane”, a sad valja za gradskog ministra. Prebacivali su mu da je grad bio prljav, da se mnogo slika i tako dalje i tako dalje. Odjednom postaje većnik, a do juče nije mogao da bude direktor Mediane iako je ostavio million evra na računu . Mi za njega nećemo glasati iako smo o njemu govorili kao o uspešnom direktoru, jer je učestvovao u izbornoj kombinatorici”, izjavio je Jovanović.

Bratislav Vučković nedavno je odustao od kandidature za direktora “Mediane” iako ga je konkursna komisija rangirala kao kandidata sa najboljim brojem bodova.
Za člana Gradskog veća predložio ga je gradonačelnik Niša Darko Bulatović.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com