Sport

Novi fudbaler niškog Radničkog je Miljan Škrbić

Škrbić je svoju karijeru počeo u OFK Beogradu, a potom je gradio u Sloveniji, Turskoj i Bosni i Hercegovini. Za ekipu Krško postigao je 17 golova za dve sezone, potom je igrao za Girenunspor, a u Niš dolazi iz Mostara, gde je nosio dres Zrinjskog.

 

“Veliko mi je zadovoljstvo što se vraćam u srpski fudbal i što sam dobio priliku da nosim dres Radničkog. Odabrao sa pravi klub i mislim da će ova saradnja biti na obostrano zadovoljstvo. Ovde se formira ozbiljan sastav, ciljevi su visoki i to je za mene ogroman motiv. Spreman sam da se dokažem na najvišem niovu. Priključio sam se ekipi, treninzi Nenada Lalatovića su sjajni i jedva čekam odlazak na glavni deo priprema u Sloveniju. Znam gde sam došao, znam kakvi su zahtevi i spreman sam da ih ispunim”, rekao je Škrbić.

Podsećamo da su pre Škrbića i dres Radničkog tokom prošle sedmice zadužili Damir Kahriman, Vukadin Vukadinović, Nikola Vujadinović, Aleksandar Pejović, Vanja Ilić i Borko Duronjić. Ugovor sa klubom produžio je Aleksandar Kovačević. Na taj način Nenad Lalatović polako forimira sastav, koji će 26. juna otputovati na glavni deo priprema u Terme Čatež u Sloveniji.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com