Kultura

Novi film producenta Olivera Paunovića “Ružo rumena”

“Ružo rumena” biće novi dokumentarni film producenta Olivera Paunovića, u kome će se naći sve bitne sekvence iz života i rada čuvenog srpskog glumca Dragana Jovanovića. Prema rečima producenta, dogovor je postignut, a u novu filmsku avanturu City produkcija iz Niša krenuće 2023. godine.

Gagi Jovanović nije prisutan u javnom životu. Intervjue ne daje, pa može da se vidi i čuje u poslednje vreme samo na velikom platnu. Uprkos tome, voljan je da se okom kamere zabeleži priča o njegovom životu i prikaže kroz jedan dokumentarni film, jer je i on sam ljubitelj dokumentarnih filmova.

“U filmu će priču o njegovom životu upotpuniti i njegova ćerka i žena, ali i svi njegovi dugogodišnji saradnici”, otkriva Niškim Vestima Oliver Paunović.

Iza ove niške produkcije je veliki broj filmova, zapaženih i ispričanih kroz svedočanstva mnogih istaknutih pojedinaca. Tako je sačuvan od zaborava i čuveni glumac Desimir Stanojević, veliki Zoran Radmilović, ali i Žika Milenković, jedna od najpopularnijih grupa Lutajuća srca… Svi oni prikazani su na tradicionalnoj filmskoj manifestaciji u Nišu “Filmski susreti”, gde će pod vedrim nebom biti prikazana i priča o Draganu Gagiju Jovanoviću.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com