Društvo

Novi dekan Pravnog fakulteta dr Goran Obradović

Na Pravnom fakultetu Univerziteta u Nišu, na sednici Saveta Fakulteta održanoj 12. decembra 2018. godine, izvršen je izbor novog rukovodstva – dekana i prodekana Fakulteta, koji će stupiti na dužnost 9. maja 2019. godine, za izborni period od 3 godine.

Za dekana Pravnog fakulteta u Nišu izabran je dr Goran Obradović, redovni profesor, dok su novi prodekani dr Sanja Marjanović, docent i dr Anđelija Tasić, docent.

Dr Goran Obradović za redovnog profesora za užu javnopravnu naučnu oblast na Pravnom fakultetu u Nišu izabran je 2016. godine. Učestvuje u realizaciji studijskih programa Pravnog fakulteta u Nišu na svim nivoima studija. Član je aktuelnog saziva Saveta Univerziteta u Nišu i obavlja funkciju šefa Katedre za javnopravne nauke.

U periodu od 2007. do 2010. godine obavljao je funkciju prodekana za materijalno-finansijsko poslovanje. Više od 6 godina bio je član Visokog službeničkog saveta Republike Srbije, do 2016. godine, istaknuti je član Uprave Udruženja za radno pravo i socijalno osiguranje Srbije i glavni je i odgovorni urednik časopisa Radno i socijalno pravo.

Pri Republičkoj agenciji za mirno rešavanje radnih sporova, u tri mandata obavlja funkciju miritelja, a od 2017. i arbitra. Od 2018. godine je i sudija Suda časti pri Privrednoj komori Srbije.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com