Ekonomija

Novi članovi nadzornog i upravnog odbora “Parking servisa” i Istorijskog arhiva

Odbor za imenovanje Skupštine grada Niša usvojio je predloge o imenovanju člana Nadzornog odbora JKP “Parking servis” imenovanju člana Upravnog odbora Istorijskog arhiva Niš.

Za člana Nadzornog odbora  JKP “Parking servis” iz redova zaposlenih predložena je Marjana Radosavljević, dok je za člana Upravnog odbora Istorijskog arhiva Niš pedložen Nemanja Miljković, master istoričar.

“Na današnjoj sednici smo imali imenovanje članova nadzornog odbora “Parking servisa” iz redova zaposlenih, a u pitanju je Marijana Radosavljević i Istorijskog arhiva Niš  gde je za člana Upranog odbora pedložen Nemanja Miljković. Novi član Nadzornog odbora u “Parking servisu” je predložen jer je dosadašnjem članu  prestao radni odnos u ovom preduzeću pa su samim tim bili u obavezi da nam dostave predlog za novog člana. Kada se radi o Istorijskom arhivu prethodni član Upravnog odbora  iz redova lokalne samouprave je podneo ostavku tako da smo ispred lokalne samouprave imenovali novog člana”, kaže Ivan Jovanović, predsednik  Odbora za imenovanje Skupštine grada Niša.

Na sednici Odbora za imenovanje Skupštine grada Niša   razrešeni su i imenovani novi članovi školskih odbora u 15 osnovnih i srednjih škola u Nišu. Uglavnom se radi o članovima školskih odbora iz redova roditelja učenika.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com