Društvo

Nove usluge parkiranja u podzemnoj garaži poslovnog prostora „Ambasador“

Nove usluge parkiranja biće pružane u javnoj garaži poslovnog centra „Ambasador“, najavljeno je na današnjoj sednici Grada. Odluka o novim uslugama odnose se na parkiranje tokom podneva za vikend i tokom državnih praznika, pojašnjava Vladislava Ivković, zamenica gradonačelnice.

Parkiranje u garaži „Ambasadora“ biće omogućeno građanima po dnevnoj ceni od 800 dinara, dok će mesečna cena iznositi 3.000 dinara.

Kao razlog korišćenja garaže u punom kapacitetu navodi to što se veliki broj sugrađana javio „Parking servis -u“ sa željom da ovaj garažni prostor u poslovnom centru „Ambasador“ koristi u popodnevnim satima.

„Uvedeno je dnevno jednokratno parkiranje, za ceo dan, a cena iznosi 800 dinara. Mesečna karta sa neograničenim trajanjem za sve dane, uključujući i državne praznike iznosiće 11.500 dinara. Građanima će na raspolaganju biti i dnevno jednokratno parkiranje po ceni od 800 dinara. Kao i mesečna karta po ceni od 3000 dinara koja radnim danima i vikendom važi od 17 do 8 sati, odnosno 24h državnim praznicima“, izjavila je Ivković.

 

Pored toga uvedena je mesečna karta koja važi za period od 6:30 do 17:30 svakog dana, osim nedeljom i državnim praznicima kada parkiranje važi 24 sata. Cena ove karte je 10.000 dinara.

„Cena te usluge je 10. 000 dinara. Dok cena mesečna karta sa neograničenim trajanjem iznosi 11.500 dinara i dodaje da ovim rešenjem nisu korigovane cene drugih usluga koje pruža JKP „Parking servis“ Niš.

O svim novim informacijama građani se mogu detaljno informisati na sajtu Parking servisa.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com