Politika

NOVE rotacije na mestima direktora u javnim preduzećima u Nišu

Na direktorskim pozicijama u javnim gradskim preduzećima u Nišu ponovo rotacije. Kako saznaju Niške Vesti, direktore će promeniti JKP Mediana, JKP Naissus, i RRA Jug.

Do smena je došlo prema navodima našeg izvora, nakon što su direktor “Mediane” Dragoslav Pavlović i “Naissusa” Igor Vučić podneli ostavke. Oni se vraćaju u EPS, gde su zamrzli svoje funkcije kada su imenovini na mestima direktora ova dva preduzeća.

“Funkciju direktora niškog vodovoda, nakon što to potvrdi Odbor za imenovanje i odbornici Skupštine grada Niša obavljaće Goran Milosavljević, istoričar i pomoćnik gradonačelnika Niša u prethodnom sazivu, dok će tu funkciju u Medijani ubuduće obavljati Ivan Mihajlović, sadašnji direktor RRA Jug. Bojan Cvetković, nekadašnji većnik u Gradskoj opštini Medijana rukovodiće Regionalnom razvojnom agencijom”, saznaju Niške Vesti.

Sednica Skupštine grada Niša, na kojoj će se naći ovi predlozi biće održana u četvrtak 17. juna.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

5 Komentara

  1. A direktora doma zdravlja Nis kad ce promeniti? Dokle ce da se tolerise njegovo ponasanje? Covek je trebao vec u penziji da bude, kako je moguce da bude i dalje u radnom odnosu? Kako se to niko nije zapitao do sada?

    1. Velika novost za zaposlene u vodovodu, posle uspešnog polupismenog Vučića dolazi istoričar koji će niški vodovod poslati na smetlište istorije.

  2. Ali ovo su sve predlozi Bandjura i Darka Bulatovica uz podrsku Bajagica iz Beograda. Sotirovsku su potisli i uradili sve mimo njene volje.

  3. Direktor vodovoda istoricar!!!! Znaci da ce direktor muzeja da bude neki keramicar, automehanicar, lekar, pekar, apotekar…..mogao sam biti JA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com