Virus Korona

NOVE MERE ŠTABA ZA VANREDNE SITUACIJE: Zatvaraju se izletišta, pijace, parkovi…

Osim što od sutra u Nišu neće biti gradskog i prigradskog prevoza, Štab za vanredne situacije naložio je i zatvaranje svih pijaca na teritoriji Grada Niša, osim kvantaške pijace koja će obavljati isključivo veleprodaju piljarama i dragstorima.

Nalaženo je takođe zatvaranje svih izletišta, parkova i ostalih zelenih javnih površina na teritoriji Grada Niša.

 

“Prodaja na kvantaškoj pijaci se mora obavljati tako da jedan prodavac rukuje samo novcem a drugi robom. Svi radnici moraju nositi zaštitne maske i rukavice. Objektima gde se prodaje svežeg voća i povrća naloženo je da prilikom kupovine istih, građani ne smeju sami uzimati robu već će to za njih obavljati radnici koji moraju nositi zaštitnu masku i rukavice, dok će se naplata obavljati kod drugog lica koje će isključivo raditi sa novcem”, nove su mere štaba.

 

Takođe se zabranjuje upotreba restoranskih prostora na svim benzinskim pumpama na teritoriji Grada Niša, jer je primećeno okupljanje i zadržavanje ljudi na tim prostorima.

Кomunalna inspekcija i Кomunalna milicija će vršiti strogu kontrolu izvršenja svih, gore navedenih Naredbi.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com