Merošina

Mere štaba za vanredne situacije

Štab za vanredne situacije doneo je preporuku o ograničenju radnog vremena sa potrošačima u maloprodajnim objektima tokom trajanja vanrednog stanja i meru dezinfekcije unutrašnjih prostorija ustanova i preduzeća na teritoriji opštine Merošina.

Dezinfekcija će se vršiti u nedelju 22. marta sa početkom u 8 sati u zgradama Opštine, Crvenog krsta, PU Poletarac, Dom zdravlja, policijske stanice, pošte, Centra za socijalni rad, Narodne biblioteke, JKP Merošina i Elektrodistribucije.

Preporuka Štaba je da se ograniči vreme rada sa potrošačima u maloprodajnim objektima, u skladu sa prethodno donetim merama, od ponedeljka do subote od 7 do 18 sati, nedeljom od 8 do 18 sati, a nedeljom od 4 do 7 sati isključivo za građane starije od 65 godina.

Rad logističkih centara i snabdevanje objekata može se obavljati celodnevno u skladu sa procedurama koje definišu kretanje lica.

Trgovci mogu samostalno odrediti radno vreme u okvirima preporučenog radnog vremena.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com