Društvo

Novčana pomoć za lečenje Nišlije došla iz Čikaga (FOTO)

Marina Adamović bila je prijatno izenađena kada joj  je u Banci dobročinstva u Obrenovićevoj ulici, prišao mladić sa novčanom pomoći od 250 dolara koju su poslali njegova majka Marina i porodica Stanojčić iz Čikaga. Novac je uplaćen na namenski račun za lečenje docenta Građevinsko arhitektonskog fakulteta Nenada Ristića.

“Opet, iznenađenje! Presvukla sam mokru majicu u Banci, zaključala i nastavila rad ispred… kad priđe mladić, pita jesam li “ta i ta”…odgovorim potvrdno, a on pruži ovu kovertu i kaže:

“Moja majka, Marina Janković – “Torte Kolaci Čikago”, poslala je pomoć koju je sa prijateljima, Mirom i Perom Stanojčić, sakupila za Nikolu. Budući da je za njega to obavljeno, uložite za koga sada radite”.

Do neba – HVALA!

Iz vreline zatitra prijatan lahor.

Idem do menjačnice, pakujem sve i uplaćujem na Nenad Ristic račun “, napisala je niška humanitarka. Inače, Nenad Ristić oboleo je od retkog i agresivnog oblika limfoma, o čemu su Niške Vesti več pisale.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com