Sport

Novak Radulović ŠAMPION BALKANA (VIDEO)

Novak Radulović, po treći put je postao seniorski šampion Balkana (-71 kg), na prvenstvu održanom od 22. do 24. septembra u Bijelom Polju (Crna Gora).

Prvog dana takmičenja, klasičnim nokautom pobedio je  Harisa Kleantusa, a u finalu je u po oceni prisutnih u najboljem meču dana, ubedljivo slavio protiv odličnog  reprezentativca Bugarske Stoyana Petkova. Po završetku borbi Novaku je uručen i pehar za najboljeg seniora Balkana.

Ovim pobedama, Novak je nastavio dominaciju u ringu i u karijeri zabeležio 143. pobedu. 

Od 16 do 31. oktobra Novak će se sa ostalim reprezentativcima Srbije pripremamati na Tari, za Svetsko prvenstvo u Budimpešti (Mađarska) od 04. do 12. novembra ove godine.

Nikola Lazarević je na Balkanskom osvojio srebrnu medalju (63,5 kg) u konkurenciji juniora, jer je posle pobede nad crnogorskim reprezentativcem Živaljevićem, u finalu izgubio od Bugarina Ogniayn Mirčeva.

Stefan Paunović je 2:1 izgubio od Ensar Kozo (BiH) i osvojio juniorsku bronzanu medalju -81 kg.

Srbija je u konkurenciji sedam država, osvojila 1. mesto ispred BiH, Bugarske i Turske.

Naredno takmičenje za kikboksere, biće prvenstvo centralne Srbije u Full Contact-u, koje će se održati u Prokuplju 30. septembra.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com