Sport

NOVAK RADULOVIĆ na K-1 SF 3, turniru osmorice

Šampion Srbije, takmičar KBK “Niš”,  Novak Radulović (21), učestvovaće na profesionalnom K-1 turniru osmorice boraca “Sarajevo fight 3” u kategoriji -72 kg. Jedan od najjačih turnira u regionu, održaće se 10. avgusta u hotelu HILLS u Sarajevu, a nagradni fond turnira je 10 hiljada evra.

“Neće biti ni malo lako jer su borci iz drugih zemalja jako kvalitetni, ali kao i uvek idem da osvojim još jedan turnir. Otežavajuća okolnost je da ako pobeđujete, morate da radite tri borbe u roku od dva sata, ali je tako i za moje protivnike, tako da nas sve očekuje izuzetno težak dan. Turnir je izuzetno jak, i  svi borci koji ne budu u mojoj strani žreba imaju podjednake šanse da stignu do finala,” kaže mladi Radulović.

Novak  je samo u ovoj godini osvojio Evropski kup, Balkanski kup kao i po 17. put prvenstvo Srbije. Radulović je inače u svojoj karijeri dvostruki seniorski šampion Balkana, dva puta je osvajao Evropski kup, a ima i medalje sa Svetskih i Evropskih prvenstava predhodnih godina. Pored kik boksa, uspešno se bavi i BOKSOM, a u karijeri ima 138 pobeda.

Trener, Srđan Radulović ističe da je poziv organizatora dobrodošao ne samo zbog nagrade, već i zbog priprema za Svetsko prvenstvo koje Novaka očekuje tokom novembra u Budimpešti.

“Novak će nastupiti u K-1 disciplini, jer je u poslednje vreme više radio klasičan boks i low kick”, kaže njegov trener Srđan.

Još jedan predstavnik Kik boks kluba “Niš”, Vukašin Obradović -86 kg, boksovaće u večernjem delu programa profesionalni meč protiv Mesuda Selimovića iz BiH.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com