Sport

Novak Radulović brani profesionalni pojas

Najbolji niški kikbokser, Novak Radulović, braniće pojas profesionalnog prvaka Srbije, u subotu 15. juna 2019. godine, u Beogradu.

Novak će se boriti protiv svetskog i evropskog šampiona- izazivača Slobodana Mijailovića, protiv koga je i osvojio pojas u novembru 2018.

Meč će se, pored još tri meča za titulu, održati u hali “Ranko Žeravica”, sa početkom u 20 časova, u direktnom prenosu na O2 televiziji.

Radulović je posle takmičarske pauze od šest meseci u kik boksu, zbog povrede cevanice, koju je zadobio u mečevima na Evropskom prvenstvu 2018, imao uspešne nastupe u olimpijskom boksu, gde je zabeležio sve tri pobede u super ligi Srbije, pobedivši najbolje borce u svojoj kategoriji.

Foto: Novak Radulovć, privatna arhiva

Radulović je u bogatoj sportskoj karijeri, pored dosta titula i medalja, vlasnik i 7 profesionalnih pojaseva, među kojima su pojas PROFESIONALNOG prvaka Srbije, Balkana, i tri pojasa Evropskog kupa.

Mečevi će se održati u sklopu turnira “Trofej Beograda” 15-16.06.2019., gde će Kik boks klub “Niš” predstavljati: Natalija Savić, Gordana Marjanović, Miloš Janković, Dušan Jovanović, Jelena Petrović i Lazar Arsić.

Video: Sport juga

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com