Sport

Novak Radulović boksuje za titulu WBC prvaka Mediterana

Niški bokser Novak Radulović, u subotu 16. jula u Luganu, u Švajcarskoj boksovaće za titulu WBC prvaka Mediterana u srednjoj kategoriji. Protivnik u 10 rundi po 3 minuta, biće mu domaći bokser Marius Antonietti.

“Osećam se maksimalno spreman za ovaj težak meč, iako znam da ću pored protivnika u ringu imati protiv sebe i publiku, kao i pristrasno suđenje, ali se nadam još jednoj pobedi u profi boksu, kao i osvajanju pojasa koji bi mi mnogo značio u daljoj karijeri”, istakao je Novak Radulović.

Radulović je nedavno zabeležio svoju 14. pobedu protiv Gruzijca Beka Aduashvilia, prekidom u 3. rundi. Dvadest šestogodišnji Nišlija u  dosadašnjoj profi karijeri pored 14 pobeda zabeležio je i 8 poraza i jedan nerešeni meč. Njegov protivnik iz Švajcarske star je 32 godine i u profi karijeri do sada ima 9 pobeda i 2 poraza.

Iako je Švajcarac favorit u ovom meču, Radulović, koji se vredno spremao u svom klubu BK “Vitez” u Nišu, se nada da će WBC pojas doneti u Niš.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com