Sport

Novak Radulović bez pojasa u Beogradu, niškim takmičarima osam medalja

Novak Radulović, najtrofejniji niški kikbosker, nije uspeo da odbrani pojas profesionalnog prvaka Srbije. U meču, koji je održan u hali Ranko Žeravica u Beogradu, Novak je od ukupno četiri runde, bio bolji u 1. i 3. rundi, izgubio 4. rundu, dok je po oceni mnogih i 2. runda bila njegova, ali bitna je odluka sudija, a oni su veliku prednost dali Radulovićevom protivniku.

“Borba je u najgorem slučaju mogla biti nerešena, gde onaj ko brani titulu ima prednost, ali je takmičar iz Niša bio na gostujućem terenu, što je bilo očigledno gledajući bodovne liste, koje nisu bile ni približne onome što je prikazano u ringu“, kažu iz Radulovićevog tabora.

Takmičari Kik boks kluba “Niš”, su u toku dva dana takmičenja, uz mnogo napora uspeli da osvoje 8 medalja – 6 zlatnih i 2 srebrne.

U kategoriji seniora Miloš Janković, Miloš Milovanović osvojili su zlatne medalje, dok se Gordana Marjanović okitila srebrom. Među juniorima zlato su poneli Natalija Savić, Jelena Petrović, Dušan Jovanović i Erik Buza, a Lazar Arsić osvojio je srebro.

Ovim se završio prvi deo takmičarske sezone za kikboksere Niša. U letnjem periodu, pored priprema, učestvovaće samo na profesionalnim revijama.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com