Sport

Nova titula za Danicu Marjanović

Nakon titule u Dimitrovgradu i Pančevu, teniserka Teniske akademije Živković (TAŽ) Danica Marjanović je stigla do još jedne titule. Danica je bila najbolja na Otvorenom prvenstvu Niša za tenisere i teniserke do 10 godina. Turnir se igrao tokom vikenda na terenima TAŽ-a. Danica je u finalu pobedila Ivu Kolev iz Ćuprije sa 4:0 (po sistemu za male igrače) i tako stigla do treće titule u nizu u samo dve nedelje. Treće mesto su podelile Aleksandra Stojanović (TAŽ) i Iva Stojančić (TAŽ).

Na istom turniru kod dečaka do vicešampionske titule stigao je teniser Teniske akademije Živković Radovan Petrović, treći je bio Matija Stojanović (TAŽ).

Od ostalih tenisera niške akademije Mateja Milošević je osvojio vicešampionsku titulu na Otvorenom prvenstvu Nišu za tenisere do 16 godina. Na međunarodnoj sceni igrao je Aleksandar Žikić (TAŽ), on je bio drugi u dublu na Tennis Europe turniru u Beogradu za tenisere do 12 godina.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com