Sport

NOVA POJAČNJAČNJA stižu na Čair

Vukadin Vukadinović (30), još jedan fudbaler sa ogromnim internacionalnim iskustvom, pojačao je danas Radnički.

U pitanju je krilni igrač, koji gotovo celu dosadašnju karijeru proveo u Češkoj. A tamo je nosio dresove dva najveća i najpopularnija kluba Slavije i Sparte iz Praga. Prošle sezone igrao je za Teplice, a osim ovih timova nastupao je za Jablonec, Zlin, Karvinu i Taborsku. Jednu sezonu proveo je u Turskoj, gde je nosio dres Boluspora.

Bio je velika želja šefa stručnog štaba Nenada Lalatovića, pa su ljudi iz rukovodstva Radničkog brzo reagovali i doveli ga na Čair.

“Celu karijeru gradio sam u inostrantsvu, a povratak u Srbiju bio je moguć samo u slučaju da dobijem poziv od nekog ambicioznog kluba. Kada mi je Nenad Lalatović predočio planove, ciljeve i ambicije Radničkog, nisam se mnogo razmišljao i brzo sam se dogovorio sa čelnicima kluba. Stekao sam puno iskustva u češkoj ligi i verujem da ću biti od pomoći Radničkom. Prvi utisci su mi sjajni, vidim da se ovde pravi ozbiljan tim i radujem se predstojećim izazovima. Radujem se i budućim duelima protiv brata Miljana Vukadinovića, koji igra za Vojvodinu, pošto nismo imali puno prilika da igramo jedan protiv drugog. Igrali smo u Češkoj, ali nismo u Srbiji”, rekao je Vukadinović.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com