Promo

Nova neodoljiva avantura čarobnice Ane Kadabre

„Ana Kadabra: Tragom šljokica“ u Vulkančiću

U Munvilu se uvek dešavaju čudne stvari, ali prvi put sa neba pada kaka sa šljokicama. Izgleda da je u pitanju malo leteće stvorenje koje je pola svinja, a pola jednorog. Ana Kadabra i njeni drugari iz Kluba punog meseca moraju hitno da ga pronađu i spasu, pre nego što ga se dokopaju njihovi neprijatelji – Lovci na veštice!

Kada se Ana preseli u Munvil, njen život se prilično menja. Nije ni slutila da je ona pravi razlog selidbe (iako to ni njeni roditelji ne znaju), jer ju je njen slatki ljubimac odabrao da bude deo kluba veštica. Učlanivši se u Klub punog meseca, ona postaje Ana Kadabra, veštica sa magijom duge. Pre podne je sasvim obična devojčica, koja idu u sasvim običnu školu u Munvilu. Međutim, posle škole Ana odlazi u začaranu kuću nadomak njene, gde uči kako se prave napici i koristi magija. Zahvaljujući magiji, u stanju je da reši mnoge probleme… ali i da se uvali u još veće.

Može li ova sasvim neobična devojčica da prevaziđe sve izazove i pomogne Klubu punog meseca? Saznajte u novoj knjizi Ana Kadabra: Tragom šljokica.

Uz živopisne ilustracije Davida Sijere Listona, roman Pedra Manjasa će vas nasmejati i očarati, a jedinstvena junakinja Ana Kadabra osvojiće srca svih malih ljubitelja magije.

Kratka poglavlja i jednostavni zapleti idealni su za početnike u samostalnom čitanju. Naslovi ovog serijala nisu povezani, te se mogu čitati nezavisno. Svaki naslov prati određenu avanturu članova Kluba punog meseca.

Roman je prožet temama interesantnim najmlađim čitaocima, koje će delovati podsticajno na njihovo interesovanje za čitanje: avantura, magija, veštice, misterija, humor i prijateljstvo.

Autor Pedro Manjas je diplomirao engleski jezik na Univerzitetu u Madridu. Nagrađivan je raznim nacionalnim i međunarodnim nagradama u oblasti stvaralaštva za decu. Neka od njegovih nagrađivanih dela prevedena su na francuski, nemački, portugalski, korejski i mnoge druge jezike.

Nastavak serijala Ana Kadabra: Tragom šljokica dostupan je na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pročitaj i :
Close
Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com