Promo

NOVA GODINA – NOVE ODLUKE: Zašto u 2021. ne biste progovorili i savladali nemački jezik? – MEIN UND DEIN

Nova godina vreme je novih početaka i donošenja bitnih odluka. Kažu da je znanje jezika bogatstvo i da vredimo onoliko koliko jezika znamo, zato neka Vaša ovogodišnja odluka bude – NAUČITI NEMAČKI JEZIK!

Kada imate dobre predavače, interaktivnu, zanimljivu nastavu i inovativne tehnike predavanja, učenje nemačkog jezika biće izazov koji ćete s lakoćom savladati.

Kako bi ispunili Vaše novogodišnje želje i odluke, MEIN UND DEIN škola nemačkog jezika organizuje veliki upis novih polaznika na sve kurseve nemačkog jezika, od A1 do C1.1.

Od najosnovnijih, pa sve do naprednih i intenzivnih, kursevi u ponudi škole nemačkog jezika Mein und Dein, rezultat su dugogodišnjeg usavršavanja i posvećenosti.

MEIN UND DEIN

U Mein und Dein školi nemačkog jezika čeka Vas tim predavača sa ogromnim brojem časova iza sebe, spreman da zajedno savladate sve prepreke i da naučite nemački jezik bez muke uz profesionalno tutorstvo od početka do kraja. Učenje jezika je zahtevan intelektualan proces, zato je tim Mein und Dein tu da Vam taj proces osmisli, olakša i učini zanimljivim i transparentnim.

Organizovana je prezencijalna, kao i onlajn nastava, dobijate neophodni materijal sa nastave, kao i video zapise, a predavači su uvek dostupni za Vaša pitanja.

Nova godina donosi nove stvari i u Mein und Dein školi. Na njihovom sajtu i blogu dostupni su Vam dvojezični tekstovi! Sve informacije koje ste dobijali o tome kako da što lakše savladate nemački jezik, kako je živeti u Nemačkoj, šta je potrebno za odlazak, sada možete pratiti i na nemačkom jeziku, kako biste proverili svoje znanje jezika i uz pomoć čitanja i upoređivanja dalje usavršavali jezik!

Novi počeci su uvek zabavni, a kako biste što lakše savladali svaku prepreku tu je MEIN UND DEIN škola nemačkog jezка.

FROHES NEUES JAHR!

MEIN UND DEIN
Učitelj Tasina 4/1, Niš
www.mein-dein.com
063 1194051
FACEBOOK
INSTAGRAM

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com