Promo vesti

NOVA DIMENZIJA POSLOVNOG PUTOVANJA: Eko Taxi – Idealno rešenje za kompanije!

Mnogo je karakteristika koje izdvajaju Eko Taxi i po kojima ih Nišlije prepoznaju. Udobna vožnja, brz odaziv, iskusni i ljubazni vozači, ekološka vozila najnovije generacije koja čuvaju naš grad…

Ali, postoji još jedna stvar koja posebno izdvaja Eko Taxi. To je mogućnost iznajmljivanja vozila za međugradske vožnje, koje je namenjeno pravnim licima i kompanijama.

Neretko, zbog obima posla, firme kupuju nove automobile i zapošljavaju vozače, kako bi mogli da obavljaju poslovna putovanja širom Srbije i sveta, po potrebi. Međutim, vrlo često se takav vid investicije ne isplati. Automobil se dugo i često koristi, cena na tržištu pada, a tu su i izdaci za servise, registraciju, gorivo i popravke…

EKO TAXI
Upravo zato što Eko Taxi, ne brine samo o zaštiti životne sredine, već i o svim Nišlijama i sugrađanima, imate mogućnost da sklopite ugovor i vozilo Eko Taxija uvek će vam biti dostupno.

Nema troškova i brige o vozilima, uvek vas čeka čisto, sređeno i spremno vozilo, sa iskusnim vozačem koji vas vozi do željene destinacije brzo i pouzdano kako biste mogli da se posvetite uspehu u svom poslu. Uz mogućnost odabira gradskog automobila ili terenca, ne morate da brinete da li putujete sa poslovnim partnerima, imate prtljag ili idete na sastanke koji su u planinskim odmaralištima.

Kada na sve to dodate standardne tarife taxi vozila za međugradske vožnje i stavite na papir, ušteda je zagarantovana, a sve o čemu razmišljate jeste samo da pozovete i rezervišete svoje vozilo za putovanje.

EKO TAXI

Pozovite EKO TAXI i upoznajte se sa svim detaljima i već sutra možete doživeti novu dimenziju poslovnog putovanja!

EKO TAXI
018/309-700
060/065/069
330 9000
www.ekotaxinis.co.rs
FACEBOOK

 

EKO TAXI, JER VOLIM SVOJ GRAD!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com