Ekonomija

Nova avio-linija Niš – Malta od novembra

„Rajaner“ u svoje letove uvrstio je novu avio-liniju na relaciji Niš – Malta. Prema podacima na sajtu kompanije „Rajaner“, avio-linije na ovoj relaciji odvijaće se od novembra meseca i to dva puta sedmično.

Inače, ovo je šesti let ove kompanije koji poleće sa Aerodroma „Konstantin Veliki“.

„Rajaner“ već saobraća na relacijama iz Niša do – Berlina, Bratislave, Dizeldorfa, Milana i Stokholma.

„Ovo je svakako dobra vest istovremeno i potvrda da se ukupan razvoj vazdušnog saobraćaja iz Niša realizuje stabilno, u punoj saradnji sa zainteresovanim avio-kompanijama. Radujemo se svakom novom letu i svakom novom putniku. Drago nam je da avio-kompanije koje koriste usluge našeg Aerodroma nastavljaju razvoj svojih mreža linija. Dosadašnje velike investicije, kao i dalji investicioni planovi koji su generisani u saradnji sa Ministarstvom građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture omogućiće dalji razvoj Aerodroma „Konstantin Veliki“ u Nišu“, kažu iz JP ,,Aerodrom Niš“.

U niškoj vazdušnoj luci očekuju porast broja putnika, koji se za 2019. godinu procenjuje na 20% više u odnosu na 2018. godinu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close