Servisne

Nova akcija prskanja komaraca sa zemlje

Od subote, 24. avgusta, do ponedeljka, 26. avgusta, u Nišu će se obaviti treći adulticidni tretman suzbijanja komaraca uređajima sa zemlje.

Preduzeća „Sanit M&M doo“ i „Ekos doo“ će sprovesti ovu akciju prema sledećem rasporedu:

Subota, 24. avgust: Tretman u večernjem terminu od 19 do 22 časa u širem delu grada, uključujući opštine Medijana, Palilula i Pantelej.

Nedelja, 25. avgust: Ujutru od 5.30 do 8.30 časova u užem delu grada, opštine Medijana, Crveni Krst i Palilula, dok će u večernjem terminu od 19 do 22 časa biti obuhvaćeni širi deo grada, opštine Crveni Krst, Palilula i Pantelej.

Ponedeljak, 26. avgust: Jutarnji tretman od 5.30 do 8.30 časova u perifernim delovima grada, opštine Palilula, Crveni Krst, Medijana i Niška Banja, dok će večernji tretman od 19 do 22 časa obuhvatiti periferne delove opština Palilula, Pantelej i Crveni Krst.

Iz „Sanit M&M“ pozivaju građane da tokom tretmana ne borave na pogođenim lokacijama i da ne izvode kućne ljubimce.

Pčelari su takođe obavešteni da preduzmu mere zaštite svojih pčelinjih društava.

U slučaju nepovoljnih vremenskih uslova, tretman će biti odložen za prvi naredni dan kada vremenski uslovi budu povoljniji.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com