Promo

NOTTE ITALIANA – Italijanska NOĆ U NIŠU

Šta se dešava kada se dve nove i jake energije u niškom ugostiteljstvu prepoznaju?
Dolazi do sinergije koja kreira novi kvalitet koji gostima pruža još lepši ugođaj i doživljaj.
Upravo se to dešava kroz saradnju prvog niškog koktel bara, NOVI BAR i prvog pravog italijanskog restorana, DICIOTTO italian cuisine.

Obe ugostiteljske priče su za vrlo kratko vreme postale nezobilazni deo velikog broja nišlija, koji znaju da uživaju u vrhunskim pićima i istoj takvoj italijanskoj hrani.

Кada se ovakva dva užitka spoje, dobijate prvu Italijansku noć u Nišu, za koju su u NOVI BAR-u i DICIOTTO italian cuisine sigurni da će postati tradicionalna i da će postati redovni događaj koji će svaki put doneti nešto novo, što do sada nije moglo da se nađe u našem dragom gradu Nišu.

Broj mesta je ograničen, rezervišite svoj set meni na vreme!

Prva italijanska noć će se održati 13. avgusta sa početkom u 20 časova u Кazandžijskom sokačetu gde će vaš domaćin biti NOVI BAR sa svojim koktel majstorima koji će ovog puta imati pojačanje u vidu kuvara i konobara, prezentera hrane iz DICIOTTO italijanskog restorana.

Svi gosti koji putem rezervacija obezbede svoje mesto na ovom događaju će imati jedinstvenu priliku da po sniženim cenama uživaju u koktelima, premijum rozeu kuće DICIOTTO i specijalitetima italijanske kuhinje kroz set menije, koji su posebno kreirani za ovu priliku.

Dobro došli u italijansku noć pažljivo odabranih koktela, hrane i vina i neka sva čula uživaju…
13.08. u 20h.

NOVI Cocktails & Kitchen
NOVI Cocktail & Kitchen
Kazandžijsko sokače
064 948 35 10
INSTAGRAM
FACEBOOK

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com