Magazin

Njihov NOVI album zapaliće region. Snimljen i prvi spot

“Bog i šeširdžija” naziv je novog albuma koji će ponovo najpopularnijoj braći na Balkanu otvoriti velika vrata estradne scene. Album će izdati za KCN Records, činiće ga četiri nove i čak 16 starih remasterizovanih pesama. Snimljen je i prvi spot, otkriva za Niške Vesti Sandro Marković.

Prslook bend se vraća u punom sastavu, onakav kakav ste slušali i voleli. Prvi spot je snimljen, sada sledi montaža, rekao je Sandro. Radi se o duetskoj pesmi Sandra, Čačeta i Panče, a prema svim ocenama onih koji su je čuli biće pravi letnji hit.

“Prva pesma koja će dobiti spot zove se “To je taj life”. Spot smo radili 12 dana, u režiji jednog mladog, ali veoma perspektivnog umetnika Vanje Zelenskog. Snimljen je na više lokacija, a ono što sam ja video i mogu da kažem izgledaće fantastično”, kazao je Sandro.

Publika će pesmu i spot moći prvi put da čuje 16. jula u emisiji Prsluk agen koju Sandro Marković radi na TV Kopernikus 16. jula. Nakon toga spot će biti postavljen na internetu.

Scena iz spota “To je taj life”

“Kada bih prepričavao spot ne bi mogao da ga prepičam. Jednostavno je drugačiji, veseo, interesantan, sa dosta statista, čak imamo i pse koji su nam ulepšali spot. U njemu se pojavljuje i manekenka Ivana Gajić”, dodo je Sandro.

Sve četiri nove pesme će imati svoju vizuelizaciju i sve će raditi legendarni Vanja Zelenski, otkriva Sandro Niškim Vestima i najavljuje da će sledeći spot biti rađen za pesmu “Aman zaman”.

“Ova pesma je u stvari duet grupe Kal i Nikice. Pesma može da se okarakteriše kao začetak nekog kafanskog bluza. Spot će biti snimljen u Nišu u režiji Vanje Zelenskog, a u produkciji City Production, pod dirigentskom palicom Olivera Paunovića. Pesma je fenomenalna i jedva čekam da snimimo spot. Niš je poznat po kafanama i po tome da je jedan od najlepših gradova u Srbiji, meni kao rođenom Nišliji jeste najlepš. Snimaće se u Tvrđavi i u Kazandžijskom sokačetu”, rekao je Sandro

Nije mogao da izdvoji koja će od četiri nove pesme biti hit. Kaže sve su dobre. Ipak, dodaje da je najviše ljudi odreagovalo upravo na pesmu po kojoj se zove album “Bog i šeširdžija”. I četvrta pesma je prema Sandrovim rečima veoma dirljiva i emotivna. Posvećena je svim ženama. Nije mogao da otkrije da li će je otpevati Nikica sam, ili će to biti duet Nikice i Panče, ali kaže da će biti posvećena svim damama koje su im večna inspiracija.

“Svojevremeno je Tatjana Vojtehovska rekla da će Nikica postati najveća zvezda kada bude imao prve sede, a pošto su mu prve sede izašle na bradi mislim da će ovo biti jedna prekretnica u našim životima. Napokon se vraćamo tamo gde nam je i mesto. Imamo pesme koje zavređuju pažnju, koje su odlične, sve su rađene u različitim studijima, kod različitih producenata, svaki od njih je Nikicu video drugačije, ali ostala je ta jedna nit koja je ista, a to je njegov prepoznatljiv prodoran glas koji retko ko ima u Srbiji. Nadamo se da ćemo uspeti da opravdamo očekivanja publike koja su velika.”

Promocija novog albuma Prslook benda će biti septembra na Kopernikus 610 EVENT CENTRU. Nakon toga biće i živih svirki, nastupa, planiraju se i koncerti.  Omot albuma radi Ivan Ilić Giovanni, koji je radio omote Bjelom dugmetu.

Sandro Marković

Sandro je najavio da će i što se njegove emisije tiče biti iznenađenja od septembra. Otkrio nam je da će raditi i jednu novu emisiju na jednoj velikoj televiziji, Prslook agen ostaje na TV Kopernikus gde je doživeo najveću popularnost.

Ističe da je članak u Niškim Vestima da se Prslook bend vraća na estradnu scenu podigao pravu buru. Nakon toga, direktor Niških Vesti Oliver Paunović me je iznenadio i u emisiji poklonio karikaturu Saše Dimitrijevića. Tada smo ja i moj tim odlučili da odštampamo majice sa mojom karikaturom i znakom Niških Vesti.

“Zahvaljujući vama i moja emisija je dobila novo ruho”, iskren je Sandro.

U iščekivanju novih pesama i spotova, podsetimo se kako je Prslook band nekada zvučao.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com