DruštvoVideo

Njen osmeh vas je očarao. Ostaće upamćena kao devojčica sa “Kinder čokolade” (VIDEO)

Ova devojčica vam se smešila sa Kinder čokolade. Danas ide u školu, voli glumu, uči engleski, ali i trenira kik boks. Bila je i misica Belmužijade. Još uvek nije odlučila čime će da se bavi, ali sigurno će joj ostati u sećanju trenutak kada je sebe ugledala u rafovima prodavnica na omiljenom slatkišu “Kinder čokoladi”.

Ani Radulović, devojčici iz Niša, sreća se osmehnula na takmičenju “Postani Kinder lice”. Od ogromnog broja prijavljenih, samo je njih četvoro uspelo da na omotu čokolade zameni već poznatog Alesandra Egera.

Prošlo je već četiri godine od ogromne popularnosti male Nišlijke čije se ime našlo u svim medijima. Ima već devet godina. Ide u osnovnu školu, treći je razred i odličan je đak. Popularnosti kaže nije bila svesna.

“Sada jesam svesna popularnosti koju sam imala. Tada nisam znala da sam toliko popularna, bila sam mala”, kaže Ana za Niške Vesti.

Ranije su je prepoznavali na ulici, sada ne toliko.

“Tražili su autogram, želeli da se slikaju sa mnom. Krivo mi je što tada nisam imala autogram. Mogla sam samo da im napišem svoje ime, sada već imam i autogram”, iskrena je ova lepa Nišlijka.

Bila je srećna kada uđe u prodavnicu i vidi sebe kako se smeši sa najslađih rafova. Priznaje i da ih je mnogo volela i kupovala.

“Zbunjena sam bila kada sam videla, jer sam bila toliko mala da nisam ni znala za šta su me slikali”, rekla je Ana Radulović.

Samo slikanje joj je bilo interesantno i to iskustvo će uvek da pamti. Seća se kada su je šminkali, to je volela tada, a voli i danas.  Mnoge čokolade je pojela, ali i sačuvala jer joj je to draga uspomena.

Ana Radulović je ćerka trenera reprezentacije i Kiks boks kluba “Niš” Srđana Radulovića. I ona trenira u klubu svog oca, ali kako kaže samo rekreativno, neće u ring. Ana je svestrana devojčica, voli da peva i da igra, a svoj talenat redovno objavljuje na popularnom Tik Toku.

Ipak ostaće upamćena kao devojčica sa Kinder čokolade.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com