Društvo

Ništa bez komunalaca, pritekli u pomoć i zbog klavira

Ništa bez komunalaca, pritekli u pomoć i zbog klavira Klavir koji stoji u holu Gradske kuće danas je, zbog snimanja spota kojim se najavljuje koncert pijaniste Stefana Đokovića, morao da bude postavljen na plato ispred Gradske kuće, a da bi to bilo urađeno u pomoć su pozvani radnici “Mediane”.

 

Foto: B. Lj.
 Niški komunalci pritekli su i ovoga puta u pomoć gradu, a s obzirom da se radi o velikom klaviru, moralo je da bude angažovano desetak njih. Zbog opasnosti da se instrument ošteti prilikom nošenja, maksimalno pažljivo su ga spustili niz stepenice do platoa.
Humanitarni muzički karavan „Sa Mozzartom na krilima muzike“, koji se održava pod pokroviteljstvom Tamare Vučić, supruge predsednika Srbije, stiže u Niš 30. marta. Tom prilikom održaće se klavirski koncert renomiranog pijaniste Stefana Đokovića, a specijalna gošća biće primadona Jadranka Jovanović.
Foto: B. Lj.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. aaaaa, Tamara li dala pare? a da, komunalci kao doborvoljno dosli, jel? culi i bas se nasekirali za klavir pa dosli, da da. A vama udarna vest, cim je Tamara pokrovitelj odmah da izvestite, lepo lepo. Odmah ljubite skute, da ne kazem nesto drugo. I ovo verovatno ne ide u etar.

  2. ijao sto ste srca: kao prvo neodredjeno objasnjeno “pozvani su komunalci”: ko, kad, kako, ko ih placa..? ALI, posto je pokrovitalj Tamara, vi ste brze bolje objavili. Nije vama do Tamare, nego kako se prema klviru brizljivo postupa. bravo, bravo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com