Politika

“Nišstan” i Direkcija dobili direktore, Gorica ostaje sa v.d. direktora

Gradsko veće uvojilo je danas odluku Komisije za izbor direktora da za direktora Direkcije za javni gradski prevoz bude izabran Milan Milić, a za direktora JP “Nišstan” Miroljub Čupić.

Milić je do sada bio vršilac dužnosti direktora Direkcije za prevoz, a Čupić v.d direktora “Nišstana”.

Komsija za izbor direktora ocenila je da ni jedan od tri kandidata na konkursu za izbor direktora “Gorice” ne zadovoljava kriterijume, pa je za v.d. direktora Gradsko veće izabralo Draganu Stevanović, inženjera gradjevine, koja u Sekretarijatu za finansije radi kao inspektor za ocenu tržišne vrednosti imovine.

Bratislav Vučković, gradski većnik

“Komisija je ocenila da kandidati sa konkursa, Vladan Anasonović, Zoran Milojković i Igor Novaković ne zadovoljavaju kriterijume u pogledu stručnosti, znanja i veština. Gradsko veće je zbog toga predložilo Draganu Stevanović za v.d. direktora “Gorice””, istakao je gradski većnik Bratislav Vučković.

On je podsetio da se direktori JP i JKP preduzeća biraju na period od četiri godine, a v.d. direktora na toj funkciji mogu da budu godinu dana.

Odluku Gradskog veća o izboru direktora mora da potvrdi i Skupština grada Niša.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com