Promo

NIŠLIJSKI DORUČAK

Pored jaja pripremljenih na čak 10 načina, ponuda kojom se Čairski svakako izdvaja je Nišlijski doručak. Nanin, kao i dalje najtraženiji, Meraklijski i Palilulski doručak, su odavno, rekli bi, gradski brendovi za vaš prvi obrok.

U novim meniju ovaj pub-restoran je obogatio istu ponudu još za VIP (Viršla i Paprika) i Montekristo doručak, i staru, dobru Poparu.

Poenta je naravno u baš velikoj raznovrsnosti. Dosadila vam je monotonija obedovanja, uvek ista slika na tanjiru, uvek isto pecivo u papiru sa jogurtom u drugoj ruci? Takav osećaj u Čairskom jednostavno ne možete imati.

Izobilje namirnica kakvo baš nigde drugde nećete sresti: kuvana viršla, pohovana paprika, kriške belog sira, paradajz na kriške, kugla kajmaka, ajvar, grilovani somun i rukola; ili kačkavaljem punjeni pa prženi tost hleb, ajvar, stari sir, viršle, rukola, i čeri paradajz; ili tost hleb, pohovana paprika, jaje na oko, šunka, pršuta, kačkavalj, zdenka sir, rukola i crne masline; ili grilovane viršle, grilovni somun, pohovani sir, jaje na oko prženo na slaninici, pa grilovana slaninica, grilovane pečurke, čeri paradajz, pavlaka, zelena i francuska salata; ili punjene prženice, grilovana slaninica, grilovani paradajz i mladi sir; ili skoro već zaboravljeni doručak – popara, u klasičnoj, ili verziji sa čvarcima…, nadamo se sasvim dovoljno detalja da se izdrčite i neko prepodne potražite svoje mesto u debeloj hladovini Čairske baste.

ČAIRSKI

Prijatno, i uživajte.

ChaIrski Rock n Sports Cafe
Ratka Vukićevića 5A
Rezervacije i dostava:
063 1703865
Facebook
Instagram

 

DOBRO DOŠLI!

 

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pročitaj i :
Close
Back to top button