Promo vesti

Nišlijke BRILJIRALE na Belfis-u (FOTO + VIDEO)

Prvi sajam rekreacije i fitnesa BELFIS održan je u Belexpo u organizaciji Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije uz podršku Ministarstva sporta.  Ekipa niškog Top Forma bila je deo ovog jedinstvenog trodnevnog sajma, tamo ostavila utisak i pokupila nova znanja.

Na sajmu je predstavljen veliki broj sprava, opreme, fitnes programa, klubova i prezentera rekreativnog sporta, Nišlijke ostavile nikad jači utisak.

https://www.facebook.com/topform.plus/videos/1284437378328774/

“Publici u Beogradu smo pokazali dva trenutno najpopularnija programa iz oblasti grupnih treninga visokog intenziteta, piloxing i zumba strong. Moji utisci su divni, a reakcija na koju smo naišli nas je poptuno oduševila”, kaže za Niške Vesti Barbara Jelenkovic licencirani trener piloxinga i jedini licencirani trener piloxing barre u Srbiji.

Zumbu strong je predstavila Tamara Filipovic Ljubenović, licencirani trener zumbe i zumbe strog, koja je sa svojom grupom devojaka pokupila sve simpatije beogradske publike.

I jedan i drugi program privukli su veliku pažnju na šta su Nišljke posebno ponosne, još više na činjenicu da ovi programi jesu dostupni našim sugrađankama na dohvatu ruke.

Vežbači su bili zainteresovani za programe ali i predstavnici fitnes klubova, što otvara mogućnost saradnje sa klubovima iz čitavog regiona, kažu u Top Farmu-u.

Ovi programi dostupni su u niškom Top Form-u koji trenutno deli 5 hiljada treninga kako bi svako mogao da proba nešto što do sada nije.

TOP FORM: Ulica 7. juli 25 A 018 201919

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com