Društvo

Nišlijka u užem izboru za nagradu “Cvet uspeha za ženu zmaja”

Violeta Stamenković, diplomirani pravnik, našla se među 28 finalistkinja iz cele Srbije u konkurenciji za priznanje “Cvet uspeha za ženu ZMAJA” završen.

Violeta Stamenković je diplomirani pravnik. Diplomirala je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Nišu, a potom je položila i pravosudni ispit. Ona je licencirani medijator, posrednik u rešavanju sporova Ministarstva pravde Republike Srbije i jedna je od posrednika u Srbiji koja se trenutno nalazi na zvaničnoj listi tela za vansudsko rešavanje potrošačkih sporova pri Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacije Republike Srbije.

Priznanja se dodeljuju za Izvozno orijentisanu firmu i Uspešan poslovni model, a komisija zadržava pravo da osim u ovim osnovnim kategorijama, dodeli i specijalna priznanja za poseban doprinos promociji ženskog preduzetništva u oblastima u kojima su postignuti odlični rezultati. Nagrada predstavlja jedinstveni podsticaj poslovnim ženama koje se hrabro bore sa svim preprekama u biznisu, a ujedno doprinosi i njihovoj afirmaciji.

Dodela priznanja biće upriličena na zavšnoj večeri manifestacije koja će se održati 30. oktobra 2023. godine u Operi i teatru Madlenianum u Beogradu.</div

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com