DruštvoMoja priča

Nišlijka u finalu izbora za Miss Srbije 2021.

Nišlijka Venera Stanisavljević ima 18 godina i odlična je učenica Ugostiteljko-turističke škole. U slobodne vreme voli da uči jezike, tečno priča engleski, ali i ruski italijanski i grčki jezik.

Venera kaže da je od malih nogu zavolela modeling, prvu reviju je imala u svojoj drugoj godini , a nakon toga je pohađala sve školice modelinga, plesa i glume.

“Četiri godine sam išla u UMS školu za talente i prvi book sam uradila u osmoj godini života. Pošto sam čekala da odrastem i sazrim i psihički i fizički u vreme korone mama me je prijavila za ovaj izbor.  Mogu ponosno da kažem da sam jedina iz Niša koja je uspela da se plasira u finale izbora za Miss Srbije 2021”, objašnjava Venera.
Prema Venerinim rečima, ranije je izbor za miss značio samo lepota. Sada više nije tako, sada znači lepota sa smislom.
“Kada kažem smisao, to podrazumeva vaspitanje, obrazovanje, moralne kodekse i vrednosti. Jednostavno više nije dovoljno da si samo lepa, to je samo ulazna karta u ovaj svet.
Ove godine pripreme za izbor i finalno veče biće u Egiptu gde putuje i delegacija Srbije jer su baš tih dana i dani Srbije u Egiptu.
“Na ovom takmičenju spremna sam da se predstavim u najboljem svetlu, svojim talentima, veštinom, jezicima, poznavanjem svoje zemlje,tradicije,kulture,običaja i da se vratim sa nekom lentom”, kaže naša Nišlijka i dodaje:
“Srećna sam što ću sa 20 najlepših devojaka Srbije posle dvogodišnjih priprema u Srbiji nastaviti druženje, učenje i rad na sebi i imati priliku da sebe i svoj Niš, i Prokuplje predstavim na najbolji mogući način”.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com