DruštvoMoja priča

Nišlijka RASPAMETILA publiku i žiri u ZVEZDAMA GRANDA (VIDEO)

Niš navija za Andrijanu!

“Muzika je najveći i veoma bitan deo mog života, ja i kada nisam na sceni razmišljam o novim interpretacijama – ono što je najbitnije ja strašno uživam dok pevam”, počinje priču mlada Nišlijka Andrijana Stojanović koja je bez daha ostavila publiku i žiri pesmom “Zasp’o Janko” u popularnom nacionalnom takmičenju Zvezde Granda.

Između časova pevanja i klavira ova mlada Nišlijka pronašla je nešto vremena da zahvali sugrađanima na podršci koja stiže sa svih strana.

Foto: Andrijana Stojanović; privatna arhiva

Kada nije pod svetlima reflektora Andrijana za svoju dušu i merak  svira klavir, ide na časove pevanja, ne propušta ni časove glume i plesa  jer želi da svaki naredni njen nastup nadmaši prethodni. To joj za sada uspeva.

“Iako sve ponekad ume da bude jako stresno, ja u svemu tome istinski uživam jer mi je želja još iz detinjstva bila da se bavim muzikom. Taj trenutak je sada i ja želim da svoju šansu iskoristim na pravi način. Ne čekam da mi nešto padne sa neba, svoj talenat nadograđujem sa puno rada”, kaže uz osmeh ova mlada Nišlijka.

Slobodno vreme provodi sa bliskim prijateljima u kojima pronalazim snagu da istraje u svemu, kaže pomažu joj kada je najteže.

Foto: Andrijana Stojanović; privatna arhiva

Diplomac “Visoke škole strukovnih studija za vaspitače” u Aleksincu, će za sada ostati zvanjem ali ljubav prema poslu koji sada radi vodi je na neku drugu stranu.

“Trenutno sam najviše fokusirana na muziku ali moji planovi za budućnost uključuju i profesiju vaspitača jer želim da jednog dana u svom gradu otvorim vrtić sa muzičkim radionicama i muzikoterapijom i na taj način spojim svoje dve ljubavi”, kaže samouvereno Andrijana.

Na početku karijere nije imala podršku roditelja, danas to nije slučaj. Razgovarajući sa njenom mamom saznali smo da su čak roditelji bili protiv bavljenja muzikom pre nego završi fakultet.

“Bili smo mi protiv ulaska u šubiznis jer smo se plašili za svoje dete, insistirali smo da završi fakultet pa tek onda može da se bavi muzikom – stalno smo joj to govorili. Ona je svoje obaveze ispunila a mi danas sa radošću pratimo njen put koji obećava”, kazala je iskreno Andrijanina mama Sanja za Niške Vesti.

“Muzicka industrija, posebno u 21. veku, ume da bude jako surova te su oni, kao i svaki roditelji strahovali da ne krenem pogrešnim putem i hteli da me zaštite od svega toga, ali je moja želja ipak bila jača”, kaže uz osmeh Andrijana.

Foto: Andrijana Stojanović; privatna arhiva

Ova mlada pevačica kaže da podrška Nišlija stiže sa svih strana, naročito nakon emisije koja je emitovana za vikend.

“Zahvalna sam čto je ovaj grad uvek bio pun podrške i pozitivne energije koja mi je davala dodatnu motivaciju da budem još bolja”.

Ona dodaje da je grad na Nišavi prepoznatljiv po jakoj umetničkoj sceni i duhu.

Foto: Andrijana Stojanović; privatna arhiva

“Decenijama unazad iznedrio je  veliki broj eminentnih umetnika svih profila i nadam se da ću i ja na tom nebu ostaviti svoj trag”, kaže ona.

U današnje vreme dobre i loše vesti se jako brzo šire, tako je brzo odjeknuo na društvenim mrežama i njen nastup na Zvezdama Granda.

“Ja sam srećna kada dobijam pozitivan feedback od mojih Nišlija. Veliki broj ljudi mi pruža neverovatnu podršku koju najviše osećam na nastupima u našem gradu. Kritike su same po sebi neizostavni deo ovog posla, u početku mi je bilo jako teško da to prihvatim a sada sam svesna da je to potpuno i normalno i da tzv. “slava” donosi i dobro i loše”.

Andrijana nije prvi put u Zvezdama Granda, prolaz u četvrtfinale je njen dosadašnji najveći uspeh i po svemu sudeći neće stati dok ne dođe do finala.

Nišlijka je u timu Jelene Karleuše koja je po njenim rečima veoma posvećena takmičarima. Svoje bogato iskustvo rado deli sa njima i kaže nikad joj ništa nije teško.

“Sa puno žara i ljubavi naša mentorka radi sa svima nama. Mi se trudimo da sledimo njene sugestije jer vidim da sa nama i ona proživljava svu neizvesnost takmičenja. Strašno mi je drago kada je obradujemo uspehom jer se i ona sa nama raduje. Nadam se da ću svojim trudom i radom zajedno sa mentorkom Jelenom Karleušom doći do finala – jer muzika je moj zivot!”

Foto: Andrijana Stojanović; privatna arhiva

I dok navijamo za Andrijanu, čekamo njen naredni nastup i pratimo put do finala, ona nam najavljuje da planira da nakon takmičenja snimi svoju prvu pesmu i spot.

“Moji snovi sa tom prvom pesmom i spotom će se obistiniti, u to čvrsto verujem i sa puno ljubavi radim na tome”, završila je Andrijana za Niške Vesti.

Srećno

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com