Hronika

NIŠLIJKA PRONAĐENA MRTVA U STANU: Pre 10 dana skočila sa prvog sprata posle svađe sa partnerom

Nišlijka Lj.D. (43) koja je 29. novembra nakon svađe sa vanbračnim suprugom skočila sa prvog sprata stambene zgrade u kojoj živi, preminula je u petak oko 4 sata ujutru na rukama svoje ćerke T.D (21)

Međutim, zasada nema informacija koje ukazuju da je njena smrt nastupila kao posledica povreda zadobijenih prilikom pada, te bi obdukcija koju je naložilo Tužilaštvo trebalo da pokaže uzrok smrti nesrećne žene.

U policiji kažu da su obavešteni da je pronađeno telo žene, i da je o svemu obavešteno Više javno tužilaštvo. Policija je potvrdila i da im ih je Hitna pomoć obavestila da su preuzeli ženu koja je skočila sa prozora stana.

Ispitujući njene navode da joj je emotivni partner pretio i vređao je, te da je skočila kroz prozor jer se uplašila, ustanovila da je bilo elemenata psihičkog nasilja pa mu je izrekla mere zabrane prilaska i komunikacije i udaljenja iz stana.

Prema rečima njene ćerke, ona je, nakon pada, otišla do komšinice i pozvala Hitnu pomoć koja je prevezla u Klinički centar u Nišu, gde joj je dijagnostikovano naprsnuće kičmenog pršljena i povreda levog dlana.

„Nakon dva dana puštena je kući, ali se stalno žalila na bolove, a pre svega u stomaku. Povraćala je, slabo je jela. Ne verujem da bi majka skočila tek tako, niti da je želela da oduzme sebi život, pre će biti da je to uradila iz straha. Trpela je maltretiranje, njen tadašnji partner stalno joj je pretio, čak je rekao da će nauditi i meni i mom bratu“, kaže za „Novosti“ T.D.

O slučaju je obavešteno i Više javno tužilaštvo.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com