Sport

Nišlijka pozvana na Evropski šampionat u brzinskoj vožnji rolera – potrebna pomoć!

Takmičarka kluba Extreme, Mitra Branković, pozvana je da učestvuje na Evropskom šampionatu u brzinskoj vožnji rolera koje će se održati od 16 do 23. jula u Francuskoj. Kako je ovo velika cifra za jednu prosečnu nišku porodicu, roditelji traže pomoć.

“Za njen odlazak i boravak tamo potrebno je 2000 evra koje mi kao njeni roditelji nemamo. Molim naše Nišlije da nam pomognu, siguran sam ona će uzvratiti najboljim rezultatima”, rekao je za Niške Vesti Miodrag Branković, tata ove takmičarke.

Nikada do sada nijedan takmičar iz Srbije nije učestvovao na Evropskim šampionatima i ovo je jedinstvena prilika da se naša takmičarka pojavi na ovakvom takmičenju. Do sada je učestvovala na trkama Istočno Evropskog kupa i ostvarivala zapažene rezultate.

“Koristim ovu priliku da pozovem sve koji imaju mogućnosti da podrže odlazak Mitre na ovo takmičenje. Polazak je planiran za 12. jul iz Segedina (Mitra bi putovala sa Mađarskom reprezentacijom)”, dodaje Branković.

Sredstva za odlazak na ovo takmičenje možete uplatiti na ž.r 205-529570-44 Inline speed skating team Extreme. Više informacija na 067/7174428

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com