Hronika

Nišlijka povredjena u udesu u novogodišnjoj noći preminula u Beogradu

Nišlijka Marija.Š.(25 ) izgubila je na žalost skoro tromesečnu borbu za život nakon što je teško povredjena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 31. decembra prošle godine na raskrsnici ulica Donjovlaške i Miodraga Petrovića Čkalje.

Devojku je svojim vozilom „mazda“ niških registarskih tablica, “pokosio” I.S. (39) za koga je alkotestiranjem ustanovljeno da je u krvi imao 1,4 promila alkohola.

Sa teškom povredom glave, ali i drugih delova tela Marija Š. se doskora uspešno oporavljala na Klinici za anesteziju i intenzivnu terapiju, a potom je zbog rehabilitacije prebačena u specijalizovanu zdravstvenu ustanovu u Beogradu, gde je noćas preminula.

“Pacijentkinja je u stabilnom stanju, zbog rehabilitacije, prebačena sa Klinike za anesteziju i intenzivnu terapiju u specijalizovanu ustanovu u Beogradu. Nažalost, njeno stanje se noćas naglo pogoršalo i lekari nisu mogli da je spasu”, rekli su u UKC Niš.

Protiv pijanog vozača podneta je krivična prijava za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com