Društvo

Nišlijka Nina Jovanović večeras se bori za titulu ZVEZDE GRANDA

Dugo najavljivano super finale emisije Zvezde Granda počinje večeras u 21h na TV Prva. Da je Niš grad odličnih pevača večeras će i dokazati mlada Nišlijka Kristina Nina Jovanović, koja će se takmičiti pod rednim brojem 6.

Foto: facebook.com

Ova Nišlijika ima 21 godinu. Završila je frizersku školu, pored pevanja bavi se plesom. Hobi joj je profesionalno šminkanje. Tokom takmičenja pokazala je neverovatnu moć transformacije i za svaki scenski nastup je menjala frizuru i stajling.

U završnici najvećeg muzičkog šou programa na Balkanu biće proglašena dva pobednika. Pobednik po odluci stručnog žirija pored statue dobiće automobil “fiat hipo” i dve pesme, dok će pobednik sms glasovima publike osvojiti automobil marke “škoda rapid” i takođe dve pesme. Nakon toga će se sabrati glasovi publike i žirija i prvih šest kandidata sa najviše bodova (po evrovizijskom sistemu) osvajaju pesmu od “Grand produkcije”.

Ukoliko želite da podržite ovu talentovanu Nišlijku pratite super finale od 21h na Prvoj televiziji i glasajte!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com