Društvo

Nišlijka najlepša u Srbiji! Jana će predstavljati našu zemlju na izboru za MISS EARTH na Filipinima (FOTO)

Jani Radulović ovo je još jedna u nizu titula kojom je ovenčana njena lepota

Na regionalnom izboru za MISS EARTH koji će se održati na Filipinima, za najlepšu devojku Srbije i predstavnicu naše zemlje izabrana je Nišlijka Jana Radulović.

Jana je druga godina niškog Ekonomskog fakuteta koji pohađa sa visokom prosečnom ocenom, a ova nova titula  samo je još jedna u nizu titula koja dokazuje da u gradu na Nišavi stasavaju najlepše devojke u Srbiji.

“Ovo je bio izbor za Miss Balkana, gde se birala Miss Balkana, ali i Miss Srbije, Miss BiH i Miss Crne Gore za Miss Earth, najveće svetsko takmičenje koje se održava na Filipinima. Ranije je je ovu licencu imala Vesna de Vinča, sada čitav ovaj izbor vodi Sara Kalabić”, reka je Jana za Niške Vesti.

Na izboru za MISS EARTH koji je održan u Etno selu Stanišići za najlepšu takmičile su se devojke iz čitave Srbije, 22 devojke iz Srbije, Crne Gore, BiH i Hrvatske, a ukupno je bilo prijavljeno preko 400 devojaka iz regiona.

MISS EARTH za Srbiju: Jana Radulović

“Život mi je do sada doneo divne titule lepote, kojima sam veoma zahvalna i srećna. Danas, ne mogu biti ponosnija i uzbuđenija sada kada sam izabrana za predstavnika moje lepe zemlje, za mis Srbije. Velika mi je čast i zadovoljstvo, ali istovremeno osećam veliku o odgovornost jer hoću da našu lepu Srbiju na najbolji način predstavim na izboru za MISS EARTH koji se održava na Filipinima”, kaže Jana.

MISS EARTH za Srbiju: Jana Radulović

Ona dodaje da nikada ne bi sa ovoiko uspeha učestvovala na izborima da nema podršku majke i brojnih prijatelja koji je svakodnevno ohrabruju da nastavi dalje.

“Pored velikog uspeha, srećna sam i što sam stekla mnogo novih prijatelja i divnih trenutaka koje ću pamtiti ceo život. Čestitam i svim ostalim devojkama na osvojenim titulama i učešću”, završila je Jana.

Naknadno će biti saopšten datum izbora na Filipinima, koji se u ovom trenutku ne zna zbog pandemije korona virusa.

MISS EARTH za Srbiju: Jana Radulović

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com